Skjaldevandringer

Jeg finder alle mine fortællinger ude i skoven. Hele året i alt slags vejr. Jeg slipper hundene og hovedet løs - og så går jeg, går og går, uden at bestemme mig for noget, og uden at ville noget - men jeg lader skjaldemjøden strømme, mens jeg lytter til dens rislen og mærker efter - og jeg går aldrig forgæves.

Måske er det en afsluttet scene, der flyder i vinden. Måske dialoger eller relationer, der vender om for at se på mig. Eller også vandrer jeg, fordi jeg ingenting har og ikke kender retningen ... og så finder jeg den. Hver gang!

Skoven er der. Naturen. Farverne og lydene, men det er ikke sikkert, at jeg sanser dem, fordi jeg samtidig vandrer på en tusind år gammel sti et helt andet sted. Men hundene ved det godt. At de skal kikke efter mig. Standse og vente, når jeg pludselig står og skriver noter, for jeg holder ikke øje med dem, de er der bare. Og de er Arnulfs bedste venner, min Balder og min Tjalfe. 

På skjaldevandringerne ...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 10:55

Rigtig god fornøjelse på BogForum, jeg vil følge dit råd. Jeg glæder mig til at læse din trilogi.

...
24.10 | 07:38

Måske du skal begynde med Susannas bog - trilogien, Edwin Arnulf er særdeles voldsom og hedensk og det stik modsatte af Græsted! Hvor ingen kender ham. Kram

...
23.10 | 23:27

Jeg er historielærer og kendte ikke til dit forfatterskab, så nu skal jeg igang, jeg er vild med vikingetiden, jeg glæder mig meget til dine bøger.

...
23.10 | 23:21

Min allerkæreste Susanne.
I dag blev jeg spurgt om jeg havde læst noget af dig, da jeg var ved at fortælle, hvor dygtig en organist du er, og hvordan din musik,

...
Du kan lide denne side