Vejen, Sandheden og Livet

SUSANNAS BOG - VEJEN: Susanna er atten år og bor i Kapernaum ved Genesaret sø sammen med sine brødre, der er fiskere. Hun er lam efter en ulykke og lever et liv uden fremtid, men da Jesus kommer til byen, forandres hendes tilværelse for altid. Jesus giver hende førligheden tilbage og kalder Susannas brødre til at blive sine disciple. Sammen trækkes de ind i hans liv på en tid, hvor romerne havde magten, og jøderne kæmpede en indædt kamp for at bevare deres identitet som Guds udvalgte folk. Som invalid kvinde regnes Susanna i starten for intet, men som historien skrider frem, rejser hun sig og bliver både stærk og selvstændig. Samtidig betages hun både af den sårbare og fornedrede hyrde, Natanael, og af den provokerende og frihedselskende Judas. SUSANNAS BOG - SANDHEDEN: Susannas vandring med Jesus og hans discipelflok fører hende dybt ind i folkerts tro og Messias-håb. Det er ikke længere ufarligt at følges med en rabbi, som gennem skræmmende mirakler og stærke ord vender op og ned på den gængse samfundsstruktur og de lærdes opfattelse af de hellige skrifter. Både tilhængernes og modstandernes skarer vokser, og det stiller store krav til hans nærmeste følge, der indbyrdes kæmper med forståelsen af, hvem han er. Susanna må vælge mellem en traditionsbunden fremtid eller et usikkert liv, hvor nye venskaber gør det ud for familien derhjemme. Hun står med sit dybe ønske om hjem og børn stadig splittet imellem den nænsomme Natanael og den overrumplende Judas, men der er ét kald, som er større: Det er løftet til Jesus. SUSANNAS BOG - LIVET: Susanna går til Jerusalem sammen med Jesus og hans følge for at fejre påsken, men også for at indsætte en konge i hans rige. Deres store håb og stærke følelser ramler imidlertid lige ind i det politiske magtspil mellem ypperstepræsten, Kajfas, der vil gøre alt for at beskytte sit folk imod et blodigt oprør midt i højtiden, og den romerske præfekt, Pontius Pilatus. Voldsomme spændinger, modsatrettede interesser og gamle profetier udløser hurtigt dramatiske begivenhedern, for hvilken konge er det, som skal indsættes i hvilket rige? Da Susanna oplever sammenholdet og forhåbningerne blive sprængt omkring sig, må hun kæmpe for at holde sit løfte til Jesus og støtte sin bror igennem uudholdelig lidelse og ubærlig sorg. For Menneskesønnen har én gang før rakt hende hånden. Og givet hende et nyt liv.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Annette Margrethe Dalitz Dragsdahl | Svar 22.10.2020 12:07

Kære Susanne. Jeg har læst flere af dine bøger og er helt fascineret af dit flotte sprog. Mest indtryk på mig har Trilogien om Kristus gjort! TAK!

Susanne Clod Pedersen 24.10.2020 19:39

Stor varm tak Det glæder mig meget!!

Nina Mäkivirta Jensen | Svar 09.08.2018 12:42

Susannas bog er fantastisk! Nu åbner bibelen sig på en helt ny måde! Anbefalet til alle (kristne) for at se mennesket Jesus og for at komme tættere på Ham!

Susanne Clod clod pedersen 09.08.2018 13:04

Kære Nina - en KÆMPE tak, for det glæder mig rigtig meget! De allervarmeste hilsener Susanne

Eva Frandsen | Svar 21.03.2015 23:21

Jeg er meget imponeret over denne trilogi. Det er den første af susannes bøger jeg har læst. Jeg er selv personligt kristen, og vandringen med Jesus i galilæa.

Eva Frandsen, Thisted 25.03.2015 11:08

Nu er min mand også i gang med trilogien, og er lige så fascineret eva som jeg er. Jeg har anbefalet bøgerne til mange mennesker + at jeg har anmeldt den på fb.

susanne 22.03.2015 08:59

Kære Eva. Tusind tak, hvor det glæde mig

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.04 | 19:24

Hej Erik. Den er indlæst og vi arbejder på de sidste smårettelser - så snaaart

...
14.04 | 16:42

Hej Susanne, hvornår forventer vi vinterjarlen lander som lydbog? Mvh Erik

...
09.04 | 14:07

Jubihuuuuuuuu GODT GÅET!!!! Taaaak

...
09.04 | 09:42

Nu er Vinterjarlen til at låne som Ebog
Jeg skrev til EReolen i går og nu virker det 😊👍

...
Du kan lide denne side