Velkommen! Welcome!

Velkommen til min hjemmeside! Welcome to my homepage!

For english - visit my english homepage:

www.scpedersen.dk 

Jeg hedder Susanne Clod Pedersen, og jeg skriver historiske romaner, som primært strækker sig fra vikingetiden til middelalderen.

Jeg anser mig selv for at være en daneskjald, og jeg har i hele mit forfatterskab genoplivet og videreformidlet danmarkshistorie gennem heftige og dramatiske romaner, som kommer helt ind under huden på det historiske menneske og dets samtid.

Det har jeg gjort, fordi jeg elsker historien, og fordi det er så vigtigt for os at kende vores rødder i denne forvirrede globaliserede zappetid! Vi har i Danmark ingen Jeanne d’Arc eller Alexander den Store, men vi har andre mindst lige så spændende personer og begivenheder at byde på, vi skal bare lære dem at kende.

Jeg ynder at lade den brede episke fortælling reflekteres igennem den dybt personlige beretning, som altid grunder på seriøs research og kompromisløs realisme, og i alle mine romaner fletter fiktive personer og begivenheder sig ind i de autentiske.

Netop nu er jeg aldeles frygtløs i gang med at skrive en stor vikinge-serie: Arnulf sagaen. De første syv bind "Arnulf", "Jomsvikingen", "Odinsulven", "Fenrisfærden", "Blodringen", "Kongestormen" og "Vinterjarlen" er udkommet. Bind 8 "Ulveblodet" udkommer i oktober 2022. En sand tour de force igennem vikingetiden! Hvem ved, hvor det ender? 

På Bogforum solgte jeg Arnulf-bøger til en 12-årig og til en 100-årig! Så målgruppen er bred.

Hele Arnulf sagaen er indlæst som lydbog.

Danmarks største digitale forlag, Saga Egmont (som er en del af Lindhardt & Ringhof) er i fuld gang med at oversætte og udgive det første bind i Arnulf sagaen som e-bog, lydbog og i visse tilfælde paperback på tysk, spansk, fransk, svensk og finsk! Det er kæmpestort, og jeg er SÅ begejstret, stolt, lykkelig og rørt!!! Saga Egmont udgiver det danske bind 1 "Arnulf" i sin oprindelige 2-bindsudgave som "Arnulf" og "Veulf". Inden udgangen af 2022 ligger begge de begge tilgængelige på alle de store platforme, blandt mange andre Amazon, Storytel, Bookbeat, Spotify, Kobo og Audible. Jeg er så spændt!

Desuden har Zara Forlag udgivet første bind af Arnulf sagaen på engelsk på Amazon, både som e-bog og paperback :-D Den hedder "Arnulf Wolfblood".

Jeg skriver om vikinger, fordi jeg brænder for vikingetiden og den episke, nordiske historie. Personlige dramaer, magtspil og rigernes dannelse - vikingetiden var en tid, hvor uforfædede skandinaver sejlede ud og satte deres dybe præg på omverdenen gennem handel, plyndring og bosættelser, og i min fortælling om Arnulf lader jeg fiktive personer og hændelser gå i symbiose med autentiske personer og begivenheder. Jeg vil med kompromisløs realisme skildre vikingernes liv og samtid, stræben og håb gennem Arnulfs intense og voldsomme saga, for vikingernes historie er en vigtig historie for os alle - og det er en medrivende historie. Arnulf sagaen udspiller sig i årene op til årtusindskiftet, hvor de nordiske brikker på brættet var stillet op til det helt store Game of thrones - på vikingsk, og hvor både mennesker og guder kæmpede mod hinanden!

Ridder-trilogien om Hialmar Gunwardsøn er blevet genudgivet i ét bind "Ridder Hialmar" af forlaget Bazar, og de sidste to bind i trilogien om Susanna er udkommet på på Boedal Forlag.

Kik dig omkring på min hjemmeside og skriv gerne til mig!

Der ligger mange videoklip om Arnulf sagaen på youtube under mit navn - og her holder jeg et live-foredrag om serien:

https://www.youtube.com/watch?v=7sCycaiCysw

https://www.youtube.com/watch?v=gZZjsgMygpM&t=8s

Og velkommen på min faceboosider:

https://www.facebook.com/Susanne-Clod-Pedersen-1925559581002537/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/Arnulf-sagaen-af-Susanne-Clod-Pedersen-1411838632464882/

Rigtig god fornøjelse!

Susanne

På svensk
På svensk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Flemming | Svar 18.07.2022 16:58

Hej Susanne- jeg tænkte at jeg lige ville starte forfra med Arnulf lydbøgerne, inden den nye udkommer!! Men kan det passe at der er kommet en ny oplæser på??😳

Flemming 22.07.2022 11:25

Nu har jeg hørt lidt over halvdelen af bind 1, og Morten vinder på mig, han er rigtig god til at veksle mellem stemmerne, så vi fortsætter!😊

Susanne clod Pedersen 22.07.2022 10:36

Sådan er skjalde så forskellige Det er altid enormt svært med en ny stemme - man skifter jo heller ikke en skuespiller ud! Håber du vænner dig til ham!

Flemming 18.07.2022 17:23

Nå jeg fandt selv svaret med lidt research! Øv, Bent Otto passede meget bedre! Mortens stemme passer ikke rigtig til Arnulfs unge vildskab😩

Flemming | Svar 28.03.2022 15:12

Jeg elsker alle dine små henvisninger til de mere sekundære personer i den nordiske mytologi. Kan du evt. henvise til en kilde hvor jeg kan finde detaljer?

Susanne 30.03.2022 08:28

Hej Flemming😊 Uhh, jeg bruger mange kilder! Læs bogen Nordboernes gamle religion. Men du kan også finde vældig meget på nettet😊 God jagt!

Inge Hintermüller | Svar 20.03.2022 15:32

Hvornår udkommer "Ulveblodet" - jeg kan ikke finde den nogen steder.
På forhånd tak.

Susanne Clod Pedersen 20.03.2022 17:02

Jeg afleverer manuskriptet på fredag, og så går der 2-3 måneder

Nicolai Jensen | Svar 17.01.2022 10:11

Dog er jeg ked af at det er så vanskeligt at finde lydbogen odinsulven, jeg kan ikke finde den på nogle af de store udbydere som ellers har alle de andre.

Susanne 17.01.2022 11:30

Kæmpe tak, det glæder mig rigtig meget😄😊 Odinsulven er på vej som lydbog og burde være at finde indenfor et par uger, så bare hold øje Rar vinter fortsat!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.08 | 08:12

Tak for dit svar, det var ærgerligt, det ville have været en god måde at introducere Arnulf for f.eks. ordblinde.😁

...
05.08 | 08:48

Hej Kitta. Tegneren mistede desværre modet undervejs, så her og nu er der ingen planer. Varme hilsener Susanne

...
04.08 | 21:15

Hej Susanne
Har du opgivet arnulf som tegneserie? Hvis ikke, hvor langt er den?
Mvh
Kitta

...
22.07 | 21:37

Hej Susanne
Ved du hvornår Ulveblodet kommer på E Reolen ?

...
Du kan lide denne side