Velkommen! Welcome!

Velkommen til min hjemmeside! Welcome to my homepage!

For english - visit my english homepage:

www.scpedersen.dk 

Jeg hedder Susanne Clod Pedersen, og jeg skriver historiske romaner, som primært strækker sig fra vikingetiden til middelalderen.

Jeg anser mig selv for at være en daneskjald, og jeg har i hele mit forfatterskab genoplivet og videreformidlet danmarkshistorie gennem heftige og dramatiske romaner, som kommer helt ind under huden på det historiske menneske og dets samtid.

Det har jeg gjort, fordi jeg elsker historien, og fordi det er så vigtigt for os at kende vores rødder i denne forvirrede globaliserede zappetid! Vi har i Danmark ingen Jeanne d’Arc eller Alexander den Store, men vi har andre mindst lige så spændende personer og begivenheder at byde på, vi skal bare lære dem at kende.

Jeg ynder at lade den brede episke fortælling reflekteres igennem den dybt personlige beretning, som altid grunder på seriøs research og kompromisløs realisme, og i alle mine romaner fletter fiktive personer og begivenheder sig ind i de autentiske.

Netop nu er jeg aldeles frygtløs i gang med at skrive en stor vikinge-serie: Arnulf sagaen. De første syv bind "Arnulf", "Jomsvikingen", "Odinsulven", "Fenrisfærden", "Blodringen", "Kongestormen" og "Vinterjarlen" er udkommet. En sand tour de force igennem vikingetiden! Hvem ved, hvor det ender? Nu skriver jeg på bind 8 "Ulveblodet".

På Bogforum solgte jeg Arnulf-bøger til en 12-årig og til en 100-årig! Så målgruppen er bred.

Hele Arnulf sagaen er indlæst som lydbog.

Den seneste store nyhed er, at første bind af Arnulf sagaen nu er udkommet på engelsk på Amazon både som e-bog og paperback :-D Den hedder "Arnulf Wolfblood".

Og en endnu vildere nyhed er, at Danmarks største digitale forlag, Saga Egmont (som er en del af Lindhardt & Ringhof) nu oversætter, indlæser og udgiver første bind i Arnulf sagaen som lydbog og e-bog i Sverige, Finland, Tyskland, Frankrig og Spanien! Det er ovenud fantastisk! Den svenske udgave er netop udkommet. I udlandet udgives det danske bind 1 "Arnulf" i sin oprindelige 2-bindsudgave som "Arnulf" og "Veulf".

Jeg skriver om vikinger, fordi jeg brænder for vikingetiden og den episke, nordiske historie. Personlige dramaer, magtspil og rigernes dannelse - vikingetiden var en tid, hvor uforfædede skandinaver sejlede ud og satte deres dybe præg på omverdenen gennem handel, plyndring og bosættelser, og i min fortælling om Arnulf lader jeg fiktive personer og hændelser gå i symbiose med autentiske personer og begivenheder. Jeg vil med kompromisløs realisme skildre vikingernes liv og samtid, stræben og håb gennem Arnulfs intense og voldsomme saga, for vikingernes historie er en vigtig historie for os alle - og det er en medrivende historie. Arnulf sagaen udspiller sig i årene op til årtusindskiftet, hvor de nordiske brikker på brættet var stillet op til det helt store Game of thrones - på vikingsk, og hvor både mennesker og guder kæmpede mod hinanden!

Ridder-trilogien om Hialmar Gunwardsøn er blevet genudgivet i ét bind "Ridder Hialmar" af forlaget Bazar, og de sidste to bind i trilogien om Susanna er udkommet på på Boedal Forlag.

Kik dig omkring på min hjemmeside og skriv gerne til mig!

Der ligger mange videoklip om Arnulf sagaen på youtube under mit navn - og her holder jeg et live-foredrag om serien:

https://www.youtube.com/watch?v=7sCycaiCysw

https://www.youtube.com/watch?v=gZZjsgMygpM&t=8s

Og velkommen på min faceboosider:

https://www.facebook.com/Susanne-Clod-Pedersen-1925559581002537/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/Arnulf-sagaen-af-Susanne-Clod-Pedersen-1411838632464882/

Rigtig god fornøjelse!

Susanne

På svensk
På svensk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Nicolai Jensen | Svar 17.01.2022 10:11

Dog er jeg ked af at det er så vanskeligt at finde lydbogen odinsulven, jeg kan ikke finde den på nogle af de store udbydere som ellers har alle de andre.

Susanne 17.01.2022 11:30

Kæmpe tak, det glæder mig rigtig meget😄😊 Odinsulven er på vej som lydbog og burde være at finde indenfor et par uger, så bare hold øje Rar vinter fortsat!

Nicolai Jensen | Svar 17.01.2022 10:10

Hej Susanne, først og fremmest tak for en rigtigt spændene historie om Arnulf. jeg hører dine bøger som lydbog, og er meget begejstret for din stil og dit sprog

Mikkel sobczyk | Svar 31.05.2021 21:46

Hej Susanne.
Synes ikke jeg kan finde arnulf på lydbog nogle steder, kan finde mange af de andre men ikke arnulf?

Susanne Clod Pedersen 01.06.2021 18:10

Kære Mikkel Morten er halvvejs med indlæsningen af bind 1, så der går ikke lang tid endnu! Jeg har hørt begyndelsen, og det er SUPER

Mikkel sobczyk 31.05.2021 21:50

Men hvornår er morten færdig med indlæsningen?

Mikkel sobczyk 31.05.2021 21:50

Jeg fik så svaret, ved at læse, hvad du havde skrevet i under emnet lydbøgerne 😊 og måtte lige på YouTube for at høre Mortens stemme, og mon ikke han går an!

Ken | Svar 09.04.2021 09:42

Nu er Vinterjarlen til at låne som Ebog
Jeg skrev til EReolen i går og nu virker det 😊👍

Susanne Clod Pedersen 09.04.2021 14:07

Jubihuuuuuuuu GODT GÅET!!!! Taaaak

Ken Jarle Olsen | Svar 01.04.2021 09:02

Hej Susanne
Kan du huske jeg skrev til dig sidste år om det samme problem med Kongestormen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.01 | 11:30

Kæmpe tak, det glæder mig rigtig meget😄😊 Odinsulven er på vej som lydbog og burde være at finde indenfor et par uger, så bare hold øje Rar vinter fortsat!

...
17.01 | 10:11

Dog er jeg ked af at det er så vanskeligt at finde lydbogen odinsulven, jeg kan ikke finde den på nogle af de store udbydere som ellers har alle de andre.

...
17.01 | 10:10

Hej Susanne, først og fremmest tak for en rigtigt spændene historie om Arnulf. jeg hører dine bøger som lydbog, og er meget begejstret for din stil og dit sprog

...
10.01 | 17:20

Hej Lars. Til sommer😊😊😊

...
Du kan lide denne side